👀 Zľavy až 77 % v kategórii Kempingový nábytok! 👀
Doprava zadarmo na nákup už od 59,99 €!

Vyhľadajte príslušenstvo, diely, značky,...
Všetky kategórie

Vyhľadať

Vyhľadajte príslušenstvo, diely, značky,...

Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely

Súhlasím so spracovaním nasledujúcich osobných údajov spoločnosťou BURIMEX s.r.o., so sídlom Bavoryně č.p. 221, 267 51 Bavoryně, IČO: 29023947, (ďalej len"prevádzkovateľ"), v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679:

  • Meno a priezvisko,
  • e-mail (ďalej len "osobné údaje").
  1. Uvedené údaje bude prevádzkovateľ spracovávať na marketingové účely, konkrétne na zasielanie newsletterov prevádzkovateľa osobe, ktorá tento súhlas udelila. Tento súhlas sa udeľuje na obdobie 10 rokov. Osoba, ktorá udeľuje tento súhlas, berie na vedomie, že prevádzkovateľ bude spracovávať vyššie uvedené osobné údaje počas trvania súhlasu.
  2. Osobné údaje bude spracovávať len prevádzkovateľ alebo osoba, s ktorou má prevádzkovateľ riadne uzatvorenú spracovateľskú zmluvu.
  3. Súhlas je možné kedykoľvek odvolať, napríklad zaslaním e-mailu alebo listu na kontaktné údaje spoločnosti BURIMEX s.r.o., Bavoryně č. 221, 267 51 Bavoryně, info@svetkaravanu.cz.
  4. Spoločnosť BURIMEX s.r.o. informuje svojich zákazníkov, že majú právo:
    1. získať od prevádzkovateľa potvrdenie o tom, či sa spracovávajú osobné údaje, ktoré sa ich týkajú, a ak áno, získať prístup k týmto osobným údajom a k nasledujúcim informáciám: účely spracovávania, kategórie dotknutých osobných údajov, príjemcov alebo kategórie príjemcov, ktorým boli alebo budú osobné údaje poskytnuté, najmä príjemcov v tretích krajinách alebo medzinárodných organizáciách, plánované obdobie, počas ktorého budú osobné údaje uchovávané, alebo ak ho nemožno určiť, kritériá použité na určenie tohto obdobia, existenciu práva požadovať od prevádzkovateľa opravu alebo vymazanie osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby alebo obmedzenie ich spracovávania alebo namietať proti takémuto spracovávaniu, právo podať sťažnosť dozornému orgánu.
    2. Na to, aby prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu opravil nepresné osobné údaje, ktoré sa ho týkajú. So zreteľom na účely spracovávania majú právo na doplnenie neúplných osobných údajov a to aj poskytnutím dodatočného vyhlásenia.
    3. Aby prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu vymazal osobné údaje, ktoré sa ich týkajú, pričom prevádzkovateľ je povinný bez zbytočného odkladu vymazať osobné údaje, ak sa uplatní jeden z týchto dôvodov: osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré sa zhromažďovali alebo inak spracovávali, zákazník odvolá súhlas a neexistuje iný zákonný základ na ich spracovávanie, osobné údaje sa spracovávali nezákonne, osobné údaje sa musia vymazať, aby sa splnila právna povinnosť podľa práva Únie alebo práva členského štátu, ktoré sa na prevádzkovateľa vzťahuje.
    4. Aby prevádzkovateľ obmedzil spracovávanie ich osobných údajov, ak popierajú ich presnosť po dobu overenia tejto skutočnosti prevádzkovateľom, spracovávanie je nezákonné a žiadajú prevádzkovateľa o obmedzenie spracovávania namiesto ich vymazania, údaje už nie sú potrebné na účel spracovávania, ale sú potrebné na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.
    5. Na ich žiadosť prevádzkovateľ prenesie ich osobné údaje inému prevádzkovateľovi, ktorého určia.
    6. Namietať proti spracovávaniu mojich osobných údajov prevádzkovateľom.
    7. Obrátiť sa na prevádzkovateľa aj na Úrad na ochranu osobných údajov, ak majú pochybnosti o tom, či prevádzkovateľ spracováva ich osobné údaje v zmysle vyššie uvedených právnych ustanovení.

Súhlas so spracovaním osobných údajov na účely registrácie

Súhlasím so spracovávaním nasledovných osobných údajov spoločnosťou BURIMEX s.r.o., so sídlom Bavoryně č. 221, 267 51 Bavoryně, IČO: 29023947, (ďalej len"prevádzkovateľ") v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679:

  • Meno a priezvisko,
  • Adresa,
  • telefónne číslo,
  • e-mail,
  • v prípade podnikateľských subjektov IČO, DIČ (ďalej len "osobné údaje").
  1. Vyššie uvedené údaje bude prevádzkovateľ spracovávať na účely registrácie na e-shope prevádzkovateľa. Tento súhlas sa udeľuje na obdobie 10 rokov. Osoba poskytujúca tento súhlas berie na vedomie, že prevádzkovateľ bude vyššie uvedené osobné údaje spracovávať po dobu platnosti súhlasu.
  2. Osobné údaje bude spracovávať len prevádzkovateľ alebo osoba, s ktorou má prevádzkovateľ riadne uzatvorenú spracovateľskú zmluvu.
  3. Súhlas je možné kedykoľvek odvolať, napríklad zaslaním e-mailu alebo listu na kontaktné údaje spoločnosti BURIMEX s.r.o., Bavoryně č. 221, 267 51 Bavoryně, info@svetkaravanu.cz.
  4. Spoločnosť BURIMEX s.r.o. informuje svojich zákazníkov, že majú právo:
    1. získať od prevádzkovateľa potvrdenie o tom, či sa spracovávajú osobné údaje, ktoré sa ich týkajú a ak áno, získať prístup k týmto osobným údajom a k nasledujúcim informáciám: účely spracovávania, kategórie dotknutých osobných údajov, príjemcov alebo kategórie príjemcov, ktorým boli alebo budú osobné údaje poskytnuté, najmä príjemcov v tretích krajinách alebo medzinárodných organizáciách, plánované obdobie, počas ktorého budú osobné údaje uchovávané, alebo ak ho nemožno určiť, kritériá použité na určenie tohto obdobia, existenciu práva požadovať od prevádzkovateľa opravu alebo vymazanie osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby alebo obmedzenie ich spracovávania alebo namietať proti takémuto spracovávaniu, právo podať sťažnosť dozornému orgánu.
    2. Na to, aby prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu opravil nepresné osobné údaje, ktoré sa ho týkajú. So zreteľom na účely spracovávania majú právo na doplnenie neúplných osobných údajov, a to aj poskytnutím dodatočného vyhlásenia.
    3. Aby prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu vymazal osobné údaje, ktoré sa ich týkajú, pričom prevádzkovateľ je povinný bez zbytočného odkladu vymazať osobné údaje, ak sa uplatní jeden z týchto dôvodov: osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré sa zhromažďovali alebo inak spracovávali, zákazník odvolá súhlas a neexistuje iný zákonný základ na ich spracovávanie, osobné údaje sa spracovávali nezákonne, osobné údaje sa musia vymazať, aby sa splnila právna povinnosť podľa práva Únie alebo práva členského štátu, ktoré sa na prevádzkovateľa vzťahuje.
    4. Aby prevádzkovateľ obmedzil spracovávanie ich osobných údajov, ak popierajú ich presnosť po dobu overenia tejto skutočnosti prevádzkovateľom, spracovávanie je nezákonné a žiadajú prevádzkovateľa o obmedzenie spracovávania namiesto ich vymazania, údaje už nie sú potrebné na účel spracovávania, ale sú potrebné na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.
    5. Na ich žiadosť prevádzkovateľ prenesie ich osobné údaje inému prevádzkovateľovi, ktorého určia.
    6. Namietať proti spracovávaniu mojich osobných údajov prevádzkovateľom.
    7. Obrátiť sa na prevádzkovateľa aj na Úrad na ochranu osobných údajov, ak majú pochybnosti o tom, či prevádzkovateľ spracováva ich osobné údaje v zmysle vyššie uvedených právnych ustanovení.

V Bavoryni dňa 1. 1. 2024

Porovnanie produktov zavrieť

Tovar bol pridaný do porovnávania produktov.

Ešte u nás nemáte účet?

Zaregistrujte sa a užívajte si
naše výhody

  • História nákupov
  • Rýchlejšie objednávanie
  • Účtenky uchovávame za vás
  • Výhodné ponuky

Cookies

Naša spoločnosť používa súbory cookies na správne fungovanie vášho obľúbeného e-shopu, na prispôsobenie obsahu stránok vašim potrebám, na štatistické a marketingové účely. Kliknutím na tlačidlo prijímam nám udelíte súhlas ich zberom a spracovaním, a my vám poskytneme ten najlepší zážitok z nakupovania.

Vaše nastavenie súborov cookie

Tu máte možnosť prispôsobiť soubory cookie v súladu s vlastnými preferenciami a neskôr nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v pätičke webu.

Technické cookies sú nevyhnutné pre správne fungovanie webu a všetkých funkcií, ktoré ponúkajú.

Personalizáciu prevádzame na základe vami prehliadnutého tovaru. Ďalej potom upravujeme zobrazovaný obsah podľa toho, čo vás zaujíma.

Tieto cookies nám umožňujú meranie výkonu nášho webu a za pomoci získaných dát potom môžeme zlepšovať zážitok z nakupovania zákazníkom.

Tieto cookies sú využívané reklamnými a sociálnymi sieťami vrátane Googlu na prenos osobných údajov a personalizáciu reklám, aby boli pre vás zaujímavé.